Wednesday, September 14, 2011

JokerStyle

JokerWithStyle~ haha . . my artwork semasa bosan . . baru belajar typography . . ntah la knp sejak-sejak ni rajin bermain dgn photoshop . . nak manja2 sgt tak boleh . . nanti awek "Jelly" ataupun jealous . . haha .
Oh ya , apa yang akan korang lakukan apabila hujan melanda ????? haa . .. aku confirm banyak akan kata "Tidurrrrrr" . huruf "r" tu kena panjang untuk menekan lagi tahap kemalasan serta kemahuan hendak tidur itu . . Dan sekarang negeri Pahang dilanda hujan oleh itu . . best gak kita tido taw . .. Salam ~ ~ ~

Tuesday, September 13, 2011

UPDATE ?

Lama tak update blog . . haha . berhabuk sungguh blog ini.. bole terbatuk org yg ada asma . . haha . tapi I've made few changes to the blog . . and ia mungkin susah untuk dibaca . . al-maklum lah masa tak cukup sehari . . nak tambah bole tak sehari 48jam . . haha . . makin lambat aku habis belajar . . Well, sekarang dah masuk bulan September dah so schedule pun makin ketat and bertambah ketat dengan kehadiran assignment-assignment yang semakin bertambah kian hari . .
eh sial la puii! bila nak free ni ? haha . dah laa . .  abg nak tido dulu . . sleepppppp . . . chaluw!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...