Friday, December 30, 2011

byebye 2011..say hi to 2012..

Assalammualaikum W.B.T
kejapnya masa berlalu.. macam baru semalam kita sambut 2011. sekarang da mau sambut 2012 pulak dah .. tamat la sudah masa remaja ku yang berumur belasan tahun .. skrg umur ku akan bermula dengan angka 2 pulak dah! O.Sh!t YDM! tak lama pastu dah kena mengundi plak tuh .. oh ya.. this is my last year di KPM.. kejap nya masa berlalu.. macam baru semalam aku usung beg naik bukit kpm yang tggi tu..  pergh! sedih la pulok.. hahaha.. kadang-kadang masa ni terlalu singkat .. sedar tak sedar.. kita da tinggalkan banyak memori.. kenangan indah.. sampaikan ada yang kita terlalu sayang nak tinggalkan.. betullah kata orang tua-tua.. masa tu sangat singkat.. sangat singkat.. sebab tu orang panggil masa tuh emas.. naa~ masa jauh lagi berharga dari emas.. emas bole pajak gadai.. masa? kita nak pajak mana ? haha.. Growing up huh? man.. I still can have fun..but its just not the same .. haha well, pencapaian diutamakan! tu la azam baru aku .. menuju masa depan yang aku ukir indah.. azam tahun ni aku dah dapat capai.. hehe.. Alhamdulillah.. yang tinggal sekarang.. pandang ke hadapan.. dan terus maju... kita kena pergunakan usia.. bak kata Joe Flizzow.. kita bukan selamanya muda.. kerahkan tenaga.. jmpa orang lama jgn malu bersoal... yang lirik lain aku tak sentuh.. ") Insya-Allah..kita hanya boleh merancang .. Allah yang menentukan .. :) all my friends.. semoga azam kita berjaya kita jayakan ")
jangan pula ada yang percaya teori 2012 tuh... tiada dalam rukun islam untuk kita percaya teori orang zaman purba kecuali apa yang tertulis di dalam Al-Quran...
Insyaallah.. semoga tahun depan akan membuka pintu yang lebih baik berbanding tahun ini... okay.. after this aku nak pergi sambut 2012 dengan JokerStyle Crew..
till then... bye readers

Wednesday, December 28, 2011

Lelaki dan perut?


Assalamuaalaikum W.b.t
hehe kenapa macam title entry kali ni macam sengal-sengal ubi kentang eh ? haha.. lately, Ive been trying not so hard untuk menghilang perut aku yang tak berapa nak slim.  Oh ya.. Firstly, entry ni bukan pasal tips nak hilang perut anda tu.. bukan.. Ini hanya la luahan dan obsesi yang tak berapa nak obses aku  terhadap cara-cara untuk menghilangkan perut aku yang sedikit kedepan.. Okay.. maybe aku kurang bersenam.. tapi kalau bersenam pun macam tak nampak je hasil nya... hampehh sungguh.. obses punya pasal sampai aku download application yang "kononnya" membantu kita hilangkan perut yang kedepan itu di dalam handphone aku.. derr.. sakai sungguh ..
yela .. nak bagi nampak macho la katakan.. hurmm.. ada la juga tergerak hati nak pergi gym.. workout menggunakan alat-alat yang ada di dalam gym tu.. TAPI... kalau nak pergi gym.. kena ada duit.. mana nak bayar sewa rumah lagi.. duit internet lagi.. duit makan minum.. adoii.. biasalah sutudent.. memang banyak cabaran dan dugaan.. back to the topic.. soal perut dan lelaki.. lelaki kan mementingkan penampilan.. sejak azali lagi semua lelaki impikan tubuh badan yang tough ala-ala model gitu.. tak lengkap kalau tak ada six pack.. yang aku ada sekarang one pack.. mana nak cari lagi lima ? haha.. kot-kot ada pula jual kat pasar malam... kan sekarang macam-macam bole beli dengan duit.. haha.. haii.. menyesal aku bela one pack ni.. dulu aku tak kisah dengan penampilan .. janji seronok.. makan pun ikut sedap je.. asal lapar sikit makan.. asal tak ada kerja buka peti ais.. sekarang.. bila duduk je.. tersipul malu aku cover perut ..

haha.. tak apa.. aku usaha lagi.. ganbatte orang jepun kata.. well.. see yaa later~

Sunday, December 11, 2011

Happy Birthday My Love

12.12.2011

happy birthday dear. Kecik, pendek, robot or what ever i called you. those are just name . no hard feeling eyh.. coz in the end I am calling you bby :)  . since we are far away so I cant exactly celebrate your birthday . and I don't afford to buy you a anything.. hanya ucapan sy dapat bg kat awak. 
Happy Birthday!
to you dear. today, when a sweet soul was born, I wish to bless you with my love and care and promise to never disappoint you. may you have an awesome day, full of enjoyment and smiles so lettme sing you a song . haha 

Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..

Happy Birthday to you..

have a sweet super 19 dear.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...