Wednesday, December 28, 2011

Lelaki dan perut?


Assalamuaalaikum W.b.t
hehe kenapa macam title entry kali ni macam sengal-sengal ubi kentang eh ? haha.. lately, Ive been trying not so hard untuk menghilang perut aku yang tak berapa nak slim.  Oh ya.. Firstly, entry ni bukan pasal tips nak hilang perut anda tu.. bukan.. Ini hanya la luahan dan obsesi yang tak berapa nak obses aku  terhadap cara-cara untuk menghilangkan perut aku yang sedikit kedepan.. Okay.. maybe aku kurang bersenam.. tapi kalau bersenam pun macam tak nampak je hasil nya... hampehh sungguh.. obses punya pasal sampai aku download application yang "kononnya" membantu kita hilangkan perut yang kedepan itu di dalam handphone aku.. derr.. sakai sungguh ..
yela .. nak bagi nampak macho la katakan.. hurmm.. ada la juga tergerak hati nak pergi gym.. workout menggunakan alat-alat yang ada di dalam gym tu.. TAPI... kalau nak pergi gym.. kena ada duit.. mana nak bayar sewa rumah lagi.. duit internet lagi.. duit makan minum.. adoii.. biasalah sutudent.. memang banyak cabaran dan dugaan.. back to the topic.. soal perut dan lelaki.. lelaki kan mementingkan penampilan.. sejak azali lagi semua lelaki impikan tubuh badan yang tough ala-ala model gitu.. tak lengkap kalau tak ada six pack.. yang aku ada sekarang one pack.. mana nak cari lagi lima ? haha.. kot-kot ada pula jual kat pasar malam... kan sekarang macam-macam bole beli dengan duit.. haha.. haii.. menyesal aku bela one pack ni.. dulu aku tak kisah dengan penampilan .. janji seronok.. makan pun ikut sedap je.. asal lapar sikit makan.. asal tak ada kerja buka peti ais.. sekarang.. bila duduk je.. tersipul malu aku cover perut ..

haha.. tak apa.. aku usaha lagi.. ganbatte orang jepun kata.. well.. see yaa later~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...