Wednesday, October 31, 2012

Blog Mat Senyum!

Hi Guys. Lama dah tak buka blog ni... Haha.. Tapi sempat juga la aku nak make over blog ni.. walaupun berhabuk sungguh.. berkepul-kepul dah habuk dia.. dan nama blog ni pun dah aku tukar.. haha.. mana dapatnya nama ni? entah.. mungkin sebab orang kata aku ni suka sangat senyum.. kahkah.. senyum tu sedekah.. So kita haruslah perbanyakkan sedekah.. So what do you guys think of this name and this blog make over? adakah dia terlalu over or terlalu simple.. adakah nama ini sesuai? haha.. sila-sila lah komen..

well, kehidupan aku dalam kolej pun dah hampir berakhir.. assignment yang bertimbun pun berjaya diharungi.. yang tinggal kini hanyalah Internship!.. Wow! tak sangka.. pejam celik pejam celik.. dah dekat 3 tahun di negeri orang and dah nak habis dah.. perjalanan hidup pun mungkin akan lebih sukar.. tak tahu apa nak expect from Intern ni.. mungkin experience dari orang-orang yang berjaya perhaps.. Amin!

Since, I don't have much to write for now.. Mungkin sampai sini sahaja dulu ya? nanti aku akan bersinggah lagi ke blog ini untuk menulis lebih banyak tentang apa-apa yang berlaku... HAHA.

Byee chuolsss!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...