Sunday, November 11, 2012

Vampire Vampire

Hi! 
Disaat keboringan yang tersangat telah hamba isikan dengan cerita-cerita vampire yang ada dalam koleksi External HardDisk Ku yang semakin penuh.. Boring punya pasal.. HAH! mesti korang ada cerita vampire yang korang sendiri minat kan?
Tepat pada waktu bersiaran di tv saja semua tepat didepan TV LCD flatscreen masing-masing.. haha
Taknak terlepas punya pasal.. 
So apa cerita favorite anda??????
Let's see.. apa cerita yang aku tahu...


1. Twilight SAGA!
Mungkin ramai yang minat movie ni.. even one of my lecturer minat cerita ni.. even her facebook default picture gambar Bella and Edward! Whew! and Movie ni dah hampir kepenamatnya.. sekarang bukan lagi cerita tentang percintaan Bella dan Edward tapi mengenai anak mereka.. apa entah nama dia... haha lupa.. aku tak lah follow cerita ni.. tapi tengok la juga.. part 1 tak tengok.. tapi nak tengok part 2.. macam best je..






 2. True Blood!
Cerita ni pulak tak sure ada peminat setia atau tak.. Kalau dibandingkan dengan cerita-cerita vampire yang aku pernah tengok yang ni extreme banyak.. berbeza dengan cerita lain. True Blood mengisahkan Vampire yang nak hidup bersama dengan manusia yang ada HAK-HAK ASASI mereka sendiri.. even vampire ada politician dalam ni.. hahha.. This Movie kadang-kadang tengok banyak mengarut dan banyak adegan-adegan panas.. So cerita ni tak sesuai untuk yang bawah umur 18 tahun..



 3. Vampire Diaries!
Antara ketiga-tiga cerita vampire ni.. I prefer VD.. sebab dia lebih masuk dek akal aku... haha.. Cerita ni ada berkenaan Elena yang suka kat satu vampire ni and etc etc etc... hahaha.. malas nak cerita panjang-panjang tapi mungkin ramai yang pernah tengok cerita ni kan.. 





So. How about you guys.. cerita vampire apa yang berkenan di hati anda??? Tell me about it..




1 comment:

Anonymous said...

true blood arr best.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...